وبلاگ یاسین سوری

مواد لازم:

تخم مرغ 2عدد     سیب زمینی2عدد    وبه مقدار لازم روغن و نمک             ابتدا سیب زمینی هار خوب شسته و پوست بکنید.بعد انها را به صورت خلالی کلفت برش میدهیم.و دوباره انها را در ابکش ریخته و بسیار تمیز میشوریم.سپس سیب زمینی هایخلالی شده را در کاسه ای میریزیم و روی انها اب خنک میریزیم و میگزاریم تا نیم ساعت استراحت کنند.

بعد از نیم ساعت سیب زمینی هارا از اب بیرون کشیده و در ظرفی مناسب قرار دهید.

در ماهیتابه ای به مقدار مناسب روغن ریخته و گاز را روشن کنید و تا گرم شدن روغن صبر میکنیم.

از کجا بفهمیم روغن داغ شده یانه:

ابتدا دسته کفگیر چوبی مان را در داخل روغن میکنیم.اگر حباب از دور ان بیرون زد یعنی اینکه روغن ما داغ و اماده است.

بعد از اینکه روغن ما داغ شد سیب زمینی هارا سرخ میکنیم.سپس کمی ادویه مانند زرد چوبه و نمک به ان اضافه میکنیم.توجه داشته باشید که سیب زمینی را نباید خمیر کنیم.                                                           بعد از این تخم مرغ هارا یا به صورت هم زده شده در کاسه و یا به صورت معمولی به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و روی ان نمک می پاشیم.تا جایی که دوست دارید ان را سرخ کنید و تمام.      تخم مرغ مخصوص شما حاضر است.

                                                                    

 

موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۰۵
yasin souri

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی